Tisztelt Álláskereső!Köszöntjük honlapunkon!

Irodánk célja, hogy segítségére legyünk az Ön számára megfelelő munkahely megtalálásában. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával (BKIK) együttműködve arra törekszünk, hogy felleljük a kerületben lévő állásajánlatokat, amelyből Ön kiválaszthatja a számára megfelelőt, valamint Kollégáink állnak rendelkezésére az Önre szabott ajánlat kiválasztásában.
Honlapunkon böngészve megismerheti tevékenységünket, szolgáltatásainkat, aktuális állásajánlatainkat.
Ha felkeltettük érdeklődését, keresse Irodánkat bizalommal!Újbuda Prizma Állásközvetítő Iroda

Az Újbuda Prizma Állásközvetítő Iroda 2012. januárjában kezdte meg működését. Fő tevékenysége a munkaerő-közvetítés, amely mellett – az álláshoz jutás esélyének növelése érdekében – tanácsadással, tanfolyamok és képzések szervezésével is foglalkozik.
Az Állásközvetítő Iroda Újbuda Önkormányzatának nonprofit vállalkozásaként, az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. profilbővítésével jött létre. Ennek megfelelően közvetítői munkáját térítésmentesen végzi, célja, hogy minél több kerületi lakos, köztük Ön is, megtalálja stabil egzisztenciáját biztosító munkahelyét.
Az Állásközvetítő Iroda az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. foglalkozás szervezésben szerzett, több mint egy évtizedes tapasztalatát kívánja felhasználni.


Theme by Balage